PUT SMRTI: Najopasnija deonica u zemlji ledi krv u žilama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUT SMRTI: Najopasnija deonica u zemlji ledi krv u žilama (VIDEO)

Bosanska Krupa, jedan je od najopasnijih u državi. Pun krivina, uskih prijelaza, dok ga u nekoliko navrata siječe željeznička pruga, s pravom može ponijeti pridjev "najopasniji".

Ako pritom putujete noću, tim gore. A o zimi da ne govorimo. Pre dve godine iz kompanije "Ceste Federacije BiH" na početku puta su postavili tablu s natpisom "Putujete na vlastitu odgovornost".

Neretko se, nažalost, na ovoj deonici događaju i saobraćajne nesreće, uglavnom sa smrtnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ishodom. Poslednja je bila u julu ove godine, kada je nastradao policajac Granične policije BiH.

Pogledajte video i ocijenite je li ovo najopasniji put u Bosni.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.