PUŠENJE OBARA IMUNITET - ALI I FRIŽIDER: Izgubio tlo pod nogama, frižider pao na njega, a samo je hteo da popuši cigaru (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 16:39

PUŠENJE OBARA IMUNITET - ALI I FRIŽIDER: Izgubio tlo pod nogama, frižider pao na njega, a samo je hteo da popuši cigaru (VIDEO)

Snimak koji je nastao u istanbulskom naselju Kadokoi prikazuje Omera Kacagana kako razgovara telefonom dok puši ispred prodavnice Nehir Tekel.

Omer Kacagan, vlasnik lokalne radnje, izašao je na pauzu za cigaru kada se ispod njega tlo otvorilo, a on upao u rupu duboku šest metara. Video snimak bizarne nesreće, koja se dogodila 4. februara, postao je hit na društvenim mrežama.

Dok je išao prema dva frižidera sa sokovima, zemlja se doslovno urušila i on je upao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rupu, zajedno sa jednom od mašina.

Uprkos tome što je rekao da je jedan od frižidera pao na njega, Kačagan je rekao da je zadobio samo lakše povrede i da su ga vatrogasne ekipe spasile u roku od 25 minuta. Kačagan je objasnio da je razgovarao telefonom momenat pre nego što je upao u rupu.

Lokalnim medijima je rekao: "Razgovarao sam telefonom ispred svog posla jer nije bilo mušterija. Odjednom mi se pod nogama srušilo tlo na koje sam kročio. Pao sam oko šest metara", rekao je on i dodao:

"U međuvremenu, sa mnom je pao i frižider sa sokovima. Kolege trgovci i slučajni prolaznici prijavili su incident nadležnim organima, a mene su vatrogasci spasili oko 25 minuta kasnije".

Nejasno je šta je izazvalo urušavanje terena i da li lokalne vlasti istražuju stvar. Neki lokalni izveštaji sugerišu da je ranije postojao bunar na lokaciji ispred trospratnice u kojoj se nalaze prodavnice u donjem spratu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.