PUNO KAO OKO VELIKO INTERESOVANJE ZA VAKCINAMA U SRBIJI: Beograđani u redovima čekaju na imunizaciju (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 11:11

"PUNO KAO OKO" VELIKO INTERESOVANJE ZA VAKCINAMA U SRBIJI: Beograđani u redovima čekaju na imunizaciju (FOTO/VIDEO)

Veliko interesovanje za vakcinu i revakcinu u Srbiji.

Prema poslednjim podacima Srbija je ubedljivo prva u regionu po broju vakcinisanih na milion stanovnika, a slede Mađarska, Slovenija, Rumunija, Hrvatska, Bugarska, Albanija i Crna Gora.

Veliko interesovanje građana Srbije i stanovnika glavnog grada za vakcinaciju iz dana u dan sve je veće što potvrđuju i redovi isped Sajma u Beogradu.

Prijave za vakcinu pristižu svakog dana, a sam proces vakcinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organizovan je tako da se efikasnim radom naših medicinara odvija jako brzo, premda su redovi veliki, čekanje je minimalno.

Kakva je situacija jutros ispred Sajma možete pogledati na fotografijama.

Podsetimo, Srbija je ubedljivo prva u regionu i po broju datih drugih doza na milion stanovnika, a slede Rumunija, Mađarska, Slovenija, Hrvatska, Bugarska i Albanija.

Prema ukupnom broju vakcinacija, Srbija je druga u regionu, posle Rumunije.

Kada je reč o broju vakcinacija na milion stanovnika, Srbija je na sedmom mestu u svetu - posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Velike Britanije, Maldiva i SAD, a druga u Evropi, posle Velike Britanije.

Po broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine na milion stanovnika, Srbija je prva u Evropi, a kada je reč o broju revakcinisanih u svetu, peta je, posle Izraela, Sejšela, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bahreina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.