PUKLO JE KAO BOMBA Meštani Gračanice šokirani nakon nesreće u kojoj je povređen dečak (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 23:00

"PUKLO JE KAO BOMBA" Meštani Gračanice šokirani nakon nesreće u kojoj je povređen dečak (VIDEO)

Meštani Gračanice su zabrinuti za bezbednost dece zbog bahate i brze vožnje u saobraćaju.

Apelujemo da se kroz Gračanicu konačno postave saobraćajna signalizacija i ležeći policajaci, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća i nezgoda, izjavili su meštani Gračanice vidno uznemireni nakon saobraćajnog incidenta, kada je vozač automobila iz još neutvrđenih razloga udario trinaestogodišnjeg dečaka dok je vozio bicikl.

- Puklo je kao bomba. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mislili smo da je neko udario u naš lokal. Kad smo ja i supruga izašli do asfalta, ona je videla telo, prišla, a ja sam otrčao po vodu i da zovem pomoć. Vozač automobila nije ni stao da pruži prvu pomoć unesrećenom dečaku koji je ležao na asfaltu - ispričao je Novica Filipović.

Ističu da je na ovoj deonici puta, od Doma kulture prema Ajvaliji, ovo bio 17 saobraćajni incident, u poslednjih 20 godina.

- Pod hitno mora da se nešto preduzme, da li su to školski policajci ili da neko obezbeđuje decu dok odlaze i vraćaju se iz škole. Često puta sam bio zabrinut kad se deca vraćaju iz škole i kada žure za školskim autobusima. Vozi se neverovatno brzo i nažalost evo šta se večeras dogodilo - kazao je Siniša Đorđević.

Magistralni i lokalni putevi kroz opštinu Gračanica su poslednjih godina često preopterećeni saobraćajem i koriste se kao zaobilaznica za prištinski aerodrom i uključenje za novosagrađene auto-puteve prema Albaniji i Severnoj Makedoniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.