PUCNJAVA U SREDNJOJ ŠKOLI: Muškarac otvorio vatru, ima ranjenih, drama u Americi (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 19:24

PUCNJAVA U SREDNJOJ ŠKOLI: Muškarac otvorio vatru, ima ranjenih, drama u Americi (FOTO/VIDEO)

Na mesto napada su stigle policijske snage

Jedan učenik je povređen nakon što je muškarac otvorio vatru na srednju školu Votson Čepel u  Pajn Blafu, u Arkanzasu, izvestila je "KLRT-TV".

Prvo se pojavila informacija da je jedan učenik pucao iz oružja u srednjoj školi u Arkanzasu, pa se na kraju ispostavilo da je muškarac pucao na školu.

BREAKING: Pine Bluff Police just confirmed there is a shooting at Watson Chapel Junior High School. The district >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << was supposed to return to full-day instruction today. #ARnews pic.twitter.com/CKvyzsH64K

— Ashlei King (@AshleiKing) March 1, 2021

Incident u srednjoj školi Votson Čepel u Pajn Blafu dogodio se prvog dana kada su se škole vratile celodnevnoj nastavi nakon višemesečnih ograničenja zbog koronavirusa, javila je "KARK-TV".

Prema zvaničnicima školskog okruga, kako je citirao lokalni emiter "KLRT-TV", svi kampusi su zatvoreni, a policija je stigla na lice mesta kako bi iskontrolisala situaciju.

UPDATE: The Watson Chapel School District says one student has been injured. All campuses are on lockdown. The suspect is in custody. pic.twitter.com/RMB4fwyXd3

— Ashlei King (@AshleiKing) March 1, 2021

Emiter je citirao policiju Pajn Blafa da je učenik povređen u pucnjavi i da se trenutno nalazi u ozbiljnom stanju.

Policajci su priveli osumnjičenog muškarca, ali nisu otkrili nikakve druge detalje o njemu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.