PUCNJAVA NA BOŽIĆ U DISKOTECI U UŽICU: Potegao poluautomatski pištolj i ranio četvoricu

Izvor: Press, 08.Jan.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNJAVA NA BOŽIĆ U DISKOTECI U UŽICU: Potegao poluautomatski pištolj i ranio četvoricu

Četvorica muškaraca ranjena su u tuči i pucnjavi koja se na Božić oko dva sata ujutru dogodila u diskoteci „Garaža“ u Javnoj garaži u centru Užica.
Policija je uhapsila Đ. S. (23) iz Užica zbog sumnje za pokušaj ubistva, nedozvoljenog držanja oružja i neovlašćenog držanja droge.

Kako saznajemo, na ulazu u diskoteku najpre je došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do tuče između >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Đ. S. i radnika obezbeđenja.

Metež u klubu

- Đ. S. je tokom tuče u jednom trenutku potegao poluatomatski pištolj, zapucao i teže ili lakše ranio četvoricu mladih muškaraca, radnika obezbeđenja i gostiju koji su se zatekli u diskoteci. Jedan od radnika obezbeđenja ranjen je u prepone, ranjen je i jedan od gostiju diskoteke, koga je metak pogodio u ruku. Ranjen je još jedan muškarac u diskoteci. Đ. S., koji je pucao, savladali su drugi radnici obezbeđenja i gosti. Još se ne zna koliko je hitaca u pucnjavi ispaljeno - kaže izvor Kurira.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

DETALJI OBRAČUNA U UŽICU Na božićno jutro ušetao u diskoteku sa PANCIROM na sebi i POČEO DA PUCA

Izvor: Blic, 09.Jan.2018, 08:02

Policija u Užicu ne isključuje mogućnost da je Đorđe S. (23), koji je u božično jutro pucnjima iz pištolja ranio dvojicu radnika obezbeđenja i dva gosta diskoteke „Garaža“, u noćni klub krenuo sa namerom da se sa nekim obračuna, saznaje „Blic“...Na to ukazuje činjenica da je, osim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.