OTKRIVENO KO JE MLADIĆ UPUCAN NA BANOVOM BRDU: Otac mu je čuveni momak sa vrelog asfalta 90-tih, poznat po prijateljstvu sa Kneletom i Golubovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVENO KO JE MLADIĆ UPUCAN NA BANOVOM BRDU: Otac mu je čuveni momak sa "vrelog asfalta" 90-tih, poznat po prijateljstvu sa Kneletom i Golubovićem

Potraga za napadačima je u toku, a lekari se bore za život Vanje Č.

U sinoćnoj pucnjavi na Banovom Brdu ranjen je Vanja Č. (22), sin Predraga Asanovića, poznatijeg kao Peđa Bambalić.

Predrag i njegov brat blizanac Nenad Asanović, u javnosti su poznati kao braća Bambalić, licencirani su menadžeri FIFA od Fudbalskog saveza Srbije.

Mediji su ranije pisali da su se devedesetih družili s Kristijanom Golubovićem i Aleksandrom Kneževićem Kneletom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali su im se putevi razišli, te su se braća posvetila legalnom biznisu.

Zastupali su nekoliko poznatih fudbalera, uglavnom igrače Crvene zvezde i Čukaričkog.

Inače, poslednji put u javnosti se o njima pričalo 2015. godine kada je Nenad ranjen u Ulici kneza Višeslava. Takođe, Nenad Asanović je 2006. godine ranjen u njihovom kafiću "Bambino" na Banovom brdu, dok je sedeo sa fudbalerom Crvene zvezde Nikolom Trajkovićem.

Podsetimo, Vanja Č. i Luka J. (23) teško su ranjeni u pucnjavi u Ulici Pere Todorovića, a na njih je zasad nepoznati napadač ispalio više hitaca a potom pobegao. Policija je ubrzo našla i zapaljen automobil marke "Ford" prekoputa Topčiderskog groblja na samoj krivini u šumi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.