PUCAO U BOKSERA ISPRED TERETANE Pomahnitali napadač je instruktor borilačkih veština koji je bio blizak sa VOĐAMA ZEMUNSKOG KLANA

Izvor: Press, 12.Jun.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCAO U BOKSERA ISPRED TERETANE Pomahnitali napadač je instruktor borilačkih veština koji je bio blizak sa VOĐAMA ZEMUNSKOG KLANA

Zoran Savić (56) iz Pančeva uhapšen je juče zbog sumnje da je ranio boksera Marka Petrovića ispred teretane u naselju Kotež 2, saznaje "Blic".
Foto:Blic
Prema prvim informacijama, Savić je nakon fizičkog obračuna ispalio dva hica u boksera i pogodio ga u butinu, a drugi hitac mu je okrznuo glavu. Zoran Savić je odmah priveden.
Nakon hapšenja, zbog sumnje da je izvršio krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ubistvo u pokušaju i nedozvoljeno nošenje oružja, protiv Savića je po nalogu tužilaštva određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Foto: Privatna arhiva
Napadač je u boksera ispalio dva hica: Uviđaj nakon ranjavanja
Petroviću su rane konstatovane u Opštoj bolnici Pančevo gde mu je pružena lekarska pomoć, nakon čega je pušten na kućno lečenje.
- Savić, koji je instruktor borilačkih veština i težak je oko 120 kilograma, napao je mladog boksera znatno slabije građe, nižeg i teškog 70 kilograma. Osumnjičeni je poznat istražnim organima odranije - kaže izvor "Blica".
 



Kako saznaje "Blic", osumnjičeni Savić bio je instruktor borilačkih veština u Udruženju "Srpska Sparta" iz Pančeva. On se sam predstavljao kao osoba zadužena za edukaciju, disciplinovanje mladih polaznika. Upravo tom udruženju grad Pančevo donirao je novac.
Inače, Savić nije prvi član Udruženja "Srpska Sparta" koji je hapšen.
Pre njega, trener ovog udruženja Dejan Simeunović Simke, sada rukovodilac jedince JP Gradskog zelenila Pančevo, RJ "Pijace", bio je optužen da je 15. novembra 2008. kao obezbeđenje kluba u centru Pančeva ubio Igora Birtaša. Posle niza sudskih preokreta pravosnažno je oslobođen decembra 2017. u trećem stepenu u Apelacionom sudu u Beogradu koji je ocenio da je u pitanju nužna odbrana.
Takođe, član ovog udruženja bio je i Vladimir Jovanović, poznatiji kao Maradona, MMA borac i takođe zaposlen u JP Gradskom zelenilu kojeg, kako se veruje, 30. aprila prošle godine, sa sedam metaka ranio Crnogorac V. M.

Ovom muškarcu zbog teške povrede amputirana je noga, a kako je "Blic" ranije pisao u istrazi ovog ranjavanja, utvrđeno je da je sukob između pančevačkog MMA borca i V. M. počeo zbog neraščišćenih odnosa u trgovini automobilima, pa je državljanin Crne Gore rešio da se osveti Jovanoviću. O beskrupuloznosti napada svedoči to da je Jovanović upucan rano ujutru, ispred vrtića u kojem je ostavio svoju ćerku, i naočigled brojnih svedoka.
BLIZAK SA ZEMUNSKIM KLANOM
Kako "Blic" saznaje, uhapšeni Zoran Savić bio je blizak sa vođama zemunskog klana Dušanom Spasojevićem Šiptarom i Miletom Lukovićem Kumom, o čemu svedoče i fotografije do kojih je došao "Blic", a na kojima Savić pozira sa ubijenim vođama ozloglašenog klana.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.