Predsednik Brazila PRVO UVREDIO PRVU DAMU FRANCUSKE, a onda obrisao uvredljivu objavu sa Fejsbuka

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Brazila PRVO UVREDIO PRVU DAMU FRANCUSKE, a onda obrisao uvredljivu objavu sa Fejsbuka

U verbalnom ratu sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom, koji ga je kritikovao zbog serije požara u Amazoniji, Bolsonaro je ranije objavio na Fejsbuku uvredljiv komentar na račun Makronove supruge Brižit rugajući se njenim godinama.

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro obrisao je uvredljivu objavu o prvoj dami Francuske Brižit Makron na Fejsbuku.

Zbog toga su ga u medijima i na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama mnogi prozvali seksistom.

Jedan od pratilaca Bolsonara na Fejbuku objavio je u subotu fotografiju dvojice lidera sa suprugama, Makrona sa 66-godišnjom Brižit i Bolsonara čija je supruga Mišel ima 37 godina i mlađa je od njega 27 godina.

Uz sliku je napisao komentar: "Da li razumete zašto Makron progoni Bolsonara?"

U odgovoru na ovaj post, Bolsonaro je napisao: "Ne ponižavajte čoveka. Hahahaha".

Bolsonarov odgovor raširio se interetom i u francuskim medijima, koji su oštro kritikovali njegov stav.

BONUS VIDEO: POLITIČKI UTICAJ I MOĆ, KLASNA NEJEDNAKOST: Ovo su osobine i sposobnosti koje ima SVAKI američki superbogataš (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brazilski predsednik pravi pakt sa okolnim zemljama, a glavna meta im je - MAKRON

Izvor: Blic, 29.Avg.2019

Predsednik Brazila Žair Bolsonaro obirsao je uredljiv komentar na račun Brižit Makron, supruge francuskog predsednika Emanuela Makrona, ali kritike na njegov račun ne obustavlja. U poslednjem napadu u nizu, optužio je francuskog kolegu da predstavlja sebe kao "jedinog čoveka na svetu koji brine...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.