PRVI SNIMCI STRAVIČNE NESREĆE AUTOBUSA S KOSMETA: Poginulo 10 osoba, 45 povređenih, poznat uzrok nesreće! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jul.2021, 11:28

PRVI SNIMCI STRAVIČNE NESREĆE AUTOBUSA S KOSMETA: Poginulo 10 osoba, 45 povređenih, poznat uzrok nesreće! (VIDEO)

U nesreći je povređeno 45 osoba

Direktor brodske bolnice dr Josip Samardžić izjavio je kako je u bolnicu od jutros zaprimljeno 45 osoba koje su nakon teške nesreće na autoputu kod Slavonskog Broda zatražile lekarsku pomoć, a među njima je osam teško povređenih.

Kako saznaje 24sata.hr, vozači su se odmarali nakon Bregane pola sata, a potom se zamenili. Pretpostavlja se da je nesreći presudio umor vozača, navodi portal. Među poginulima, kako se nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznaje, nalaze se oba vozača -  i onaj koji je vozio, kao i onaj koji mu je bio zamena i odmarao u tom trenutku.

Jutros oko 6,20 sati na auto-putu kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnoj kolničkoj traci, autobus kosovskih oznaka sleteo je s ceste, a po zadnjim podacima deset je poginulih.

Autobus je vozio na liniji Franfkurt-Priština, a u njemu je bilo oko 60 osoba.

- Bio je pun autobus - rekao je načelnik Stanice saobraćajne policije Slavonski Brod Franjo Galić okupljenim novinarima, prenosi SB Online. Načelnik nije mogao potvrditi ko je među poginulima, ali je rekao da je među putnicima bilo i dece od kojih verovatno ima i povređenih.

Promet auto-putem u smeru istoka odvija se obilazno kroz Slavonski Brod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.