PRVI PUT SE POJAVIO U JAVNOSTI: Lider Hamasa u Gazi odao počast poginulim saborcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 20:28

PRVI PUT SE POJAVIO U JAVNOSTI: Lider Hamasa u Gazi odao počast poginulim saborcima

Ministar odbrane Izaraela Beni Ganc je potvrdio da je Sinvar i dalje meta za izraelske oružane snage iako je primirje juče stupilo na snagu.

Lider Hamasa u Gazi Jajih Sinvar pojavio se danas u javnosti prvi put od početka jedanestodnevnog konflikta sa Izraelom kako bi odao poštu poginulim borcima te palestinske organizacije, javlja AP.

Izrael je bombadovao kuće u kojima žive visoko rangirani komandanti Hamasa, a Sinvarov dom se takođe našao na meti izraelske ratne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << avijacije.

Hamas i Islamski džihad ispalili su oko 4.350 projektila tokom 11-dnevnih raketiranja, a izraelsko ratno vazduhoplovstvo je izvelo više stotina vazdušnih udara na ciljeve u Gazi, navodi AP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.