PRVE REČI Darka Lazića: Izašao je iz bolnice, podigao ruku i pokazao ZNAK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVE REČI Darka Lazića: Izašao je iz bolnice, podigao ruku i pokazao ZNAK! (VIDEO)

Darko Lazić nakon više od mesec dana izveden je iz KBC Zemun, u kojem je ležao od 23. oktobra kada je na putu Subotište - Brestač imao tešku saobraćajnu nesreću.

Nakon velike borbe za život i nekoliko operacija koje je imao, Darko je danas, u četvrtak 29. novembra, konačno iz KBC Zemun prebačen u banju u kojoj će nastaviti sa oporavkom.

KRVAVO JUTRO U SRBIJI! Otac ubio petomesečnu bebu?!

Darko je po izlasku iz KBC Zemun, odvezen ambulantnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vozilom, koje su svojim kolima pratili Darkov otac Milan i brat, dok su pevačeva majka Branka i prijatelj Miljan krenuli ambulantnim kolima sa Darkom.

Na pitanje kako je, Darko je podigao ruku i digao palac kao znak da je dobro, nakon čega je dodao:

- Ide na bolje!

Kako je rečeno ambulantna kola su zagrejana na 21,7 stepeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva izjava Darka Lazića poslije borbe za život

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2018

Darko Lazić, nakon više od mjesec, izveden je iz KBC-a Zemun, u kojem je ležao od 23. oktobra, kada je na putu Subotište - Brestač imao tešku saobraćajnu nesreću.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.