PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA PUCNJAVE: Blok 70 pod opsadom, snimci sa okolnih kamera otkrili nešto JEZIVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 23:09

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA PUCNJAVE: Blok 70 pod opsadom, snimci sa okolnih kamera otkrili nešto JEZIVO (FOTO)

Policija traga za čaurom.

Muškarac star 39 godina koji je večeras upucan na Novom Beogradu kod Bloka 70 neće da sarađuje sa policijom.

Kaže da ga je u Bloku 70 kod Kineskog tržnog centra pogodio zalutali metak, te da ga je njemu nepoznat čovek odvezao u Urgentni centar.

Kako saznajemo, pucnjava se dogodila na livadi, dok policija pretražuje teren i traga za čaurom.

Na Novom Beogradu je u toku akcija Vihor. Naši reporteri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa lica mesta javljaju da je Blok 70 maltene blokiran, policija zaustavlja sve redom i kontroliše svaki auto. Inače, akcija Vihor se obično pokreće nakon napada, i u toku nje se traga za napadačem.

Slučajni prolaznici, koje smo zatekli na licu mesta, su zbunjeni zbog ove policijske akcije i kako kažu, na početku su mislili da se snima film.

Jedna sugrađanka je kratko za naš portal prokomentarisala "Mislili smo da se snima film. Nije se čuo pucanj, u šoku sam".

Snimci iz okolnih objekta pokazuju da je muškarac prošao livadom držeći se za grudi.

Policija trenutno obeležava putanju njegovog kretanja.

BONUS VIDEO: Ukrajinski dronovi "love" ruske vojnike noću

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.