PROTURSKA DIVIZIJA IZ PAKLA: Ozloglašena vojska, poznata po strašnim zločinima, otvorila bazu u Alepu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 12:21

PROTURSKA DIVIZIJA IZ PAKLA: Ozloglašena vojska, poznata po strašnim zločinima, otvorila bazu u Alepu (FOTO)

Njeni pripadnici poznati su kao vodeći kriminalci umešani u razne nelegalne poslove

Ozloglašena proturska teroristička organizacija "Hamza divizija" otvorila je novu bazu specijalnih jedinica na severu sirijske provincije Alepo.

Baza je ponela ime "Mučenik Jaser Abu Šejk",a otrvorena je uz ceremoniju predstavljanja specijalnih snaga "Hamza divizije".

Predstavnici ove terorističke formacije kažu da imaju najtešnju saradnju sa snagama u delu Sirije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je okupirala turska vojska. Nova baza nalazi se nadomak graničnog prelaza sa Turskom koji je u rukama terorista.

pic.twitter.com/C7OJAQHAmB

— الفيلق الثاني - الفرقة الثانية (@alhamza_brigade) December 3, 2020

Ceremoniji otvaranja prisustvovali su predstavnici terorističke koalicije Sirijska nacionalna armija čija je "Hamza divizija" najbrojnija članica.

"Hamza divizija" je direktno učestvovala na strani Turske u operaciji Šitit Eufrata, na severu Sirije i poznata je po brojnim zločinima protiv Kurda.

pic.twitter.com/UugOvKoHeR

— الفيلق الثاني - الفرقة الثانية (@alhamza_brigade) December 3, 2020

, na okupiranim teritorijama severne Sirije.

Više vesti o Siriji, Libiji, Jemenu i Iraku, pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.