PROTRLJAJTE DOBRO OČI: Zbog UŽASNE pretnje Ameri šalju VOJNE AVIONE ka Rusiji, čeka ih VRUĆ doček

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2020, 22:17

PROTRLJAJTE DOBRO OČI: Zbog UŽASNE pretnje Ameri šalju VOJNE AVIONE ka Rusiji, čeka ih VRUĆ doček

Sve je krenulo iz vojne baze Čarlston u Južnoj Karolini.

Američki vojni transportni avion US C-17 sa prvim kontingentom od 50 respiratora namenjenih Rusiji, poleteo je danas sa aerodroma u vojnoj bazi Čarlston u Južnoj Karolini ka Moskvi, saznaje agencija TAS od izvora u USAID-u.

- Ponosan sam što mogu da potvrdim da smo obezbedili i poslali respiratore za narod Rusije tokom pandemije korona virusa - izjavio je izvor agencije TAS u USAID-u.

- Nastojimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uspostavimo bolje odnose sa Rusijom u mnogim oblastima i vrata za dijalog biće otvorena. Zajednički se moramo izboriti sa ovom pretnjom koja ne poznaje granice. SAD i Rusija su pomagali jedni drugima i u prošlosti, tokom prethodnih perioda krize i nema sumnje da će tako biti i u buduće - zaključio je neimenovani izvor TAS-a.

Savet za nacionalnu bezbednost je saopštio da se Amerika moli i želi dobro ruskom narodu u ovim teškim vremenima. Rusi će ih zasigurno toplo dočekati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.