PROŠAO POLIGRAF! Sumnjalo se da je Majda ubijena zbog duga, a sada ISPLIVALA NOVA INFORMACIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠAO POLIGRAF! Sumnjalo se da je Majda ubijena zbog duga, a sada ISPLIVALA NOVA INFORMACIJA!

Odsečene ruke i noge svirepo ubijene Majde Garović (81) , devizne penzionerke iz Zemuna, bačene su na putu između Beograda i Krčedina kada su ubice pokušavale da se otarase leša!

Starica je u žurbi napustila kuću i ulazna vrata je ostavila otključana, a odmah je uočeno da nedostaje zlatni nakit!

Za ubistvo se sumnjiče rođeni sestra i brat Jelena Špagović (25) i Momčilo Dujović(21) iz Zemuna, deca Saše Dujovića, nekadašnjeg samostalnog saradnika ministra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rada i drugog čoveka Srpske desnice, koji je posle njihovog hapšenja podneo ostavku na sve funkcije, ali policija traga za ostalim saučesnicima.

- Sumnja se da je Jelena krijući od svih od Majde pozajmila 2. 500 evra i da tu sumu nije mogla da vrati, pa je nabvodno odlučila da je ubije.

Međutim, ima indicija da je Majda pomagala našim ljudima da dođu do posla u Nemačkoj, gde je radila 40 godina i da je tu uslugu naplaćivala, pa je navodno došlo do sukoba u vezi sa podelom novca.

Majda je više decenija radila u inostranstvu i tamo je upoznala svakojake ljude.

- Kada je nađeno unakaženo telo posumnjalo se da su joj neki  čudaci došli glave - objašnjava sagovornik blizak istrazi.

-  Više osoba je pozvano na razgovor u vezi sa ovim slučajem, a neki od njih su pomogli da sestra i brat budu uhapšeni.

U zločin je umešana još najmanje jedna osoba, koja je prisustvovala kasapljenu starice. Tek kada se otkrije uloga treće osobe, slučaj će biti rasvetljen - kaže sagovornik.

Jelena Špagović se u policiji i tužilaštvu branila ćutanjem, kaže njen advokat Dušan Čokonjević.

Advokat Nebojša Maraš, branilac Momčila Dujovića kaže da je njegov klijent izjavio da nema nikakve veze sa zločinom.

- Moj branjenik je rekao da nema pojma ni o čemu i prošao je poligraf!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BRATU I SESTRI OSUMNJIČENIM ZA UBISTVO STARICE U KRČEDINU JEDNOMESEČNI PRITVOR, Momčilo Dujović PROŠAO POLIGRAF!

Izvor: RTV Pink, 10.Jul.2019

Odsečene ruke i noge svirepo ubijene Majde Garović (81), devizne penzionerke iz Zemuna, bačene su na putu između Beograda i Krčedina kada su ubice pokušavale da se otarase leša!

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.