PRONAĐENI LJUDSKI OSTACI U PRIRODI! Uhapšen muškarac zbog svirepog ubistva para koji je decenijama bio u tajnoj vezi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2022, 08:18

PRONAĐENI LJUDSKI OSTACI U PRIRODI! Uhapšen muškarac zbog svirepog ubistva para koji je decenijama bio u tajnoj vezi (FOTO)

Mrtvozornik je potvrdio da pronađeni ljudski ostaci pripadaju nestalim kamperima Rasel Hil i Kerol Klej.

Policija Viktorije objavila je kratko saopštenje u ponedeljak popodne zbog slučaja koji je potresao Australiju.

- Policija Viktorije može da potvrdi da je forenzičko testiranje ljudskih ostataka lociranih u blizini Darga u novembru  2021. završeno. Mrtvozornik je obavestio policiju Viktorije da posmrtni ostaci pripadaju nestalim kamperima Rasel Hil i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kerol Klej. Pošto je slučaj pred sudom, nećemo davati nikakav dalji komentar - navodi se u saopštenju.

Saopštenje je objavljeno nakon što je pilot Džetstara Gregori Lin (55) uhapšen u novembru i optužen za ubistvo para, 20 meseci nakon što su nestali iz ruralnog kampa dok su bili na tajnom sastanku u martu 2020.

Foreznički eksperti oktrili su posmrtne ostatke na stazi Providens Spur severno od Darga na istoku države u gustom grmlju, posle četiri dana potrage.

Potraga za leševima je pokrenuta odmah posle hapšenja Lina. On je ubio kampere na dan kada su stigli u dolinu Vonangata u Viktorijanskim Alpima.

Ubijeni Hil i Klej krišom su otišli na putovanje više od 200 km severoistočno od Melburna - pošto su decenijama bili u tajnoj vezi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.