PRONAĐEN TAJNI PODZEMNI BUNKER U RITOPEKU! Sumnja se da je Veljina ekipa ovde likvidirala žrtve, policija otkrila EKSPLOZIV I ORUŽJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 21:09

PRONAĐEN TAJNI PODZEMNI BUNKER U RITOPEKU! Sumnja se da je Veljina ekipa ovde likvidirala žrtve, policija otkrila EKSPLOZIV I ORUŽJE

Kuća Velje Nevolje je opasana betonskim zidom i kamerama sa svih strana, a u nju je, kako se sumnja, mamio, a potom i ubijao svoje žrtve.

U Ritopeku u vikendici Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, istražitelji su pronašli skrivene pozemne prostorije sa oružjem i eksplozivom.

Prema nezvaničnim saznanjima nedeljnika NIN, istražitelji sumnjaju da su u tim prostorijama najverovatnije vršene likvidacije.

Specijalci su večeras započeli prikupljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dokaza, a pretpostavlja se da se došlo do novih materijalnih tragova i saznanja na osnovu potadaka iz kriptovanih telefona, ali i svedočenja pripadnika grupe koji su odlučili da sarađuju sa Tužilaštvom i policijom.

Belivuk i još 20 članova njegove kriminalne grupe osumnjičenih za ubistva, iznude i otmice, nalazi se u pritvoru od 4. februara tekuće godine.

Dvospratna kuća u kojoj je, kako se sumnja, Belivuk zajedno sa svojim saradnicima mučio i ubio Milana Ljepoju, Gorana Veličkovića Goksija i Zdravka Radojevića, nalazi se u zabačenom delu Ritopeka, u ulici koja broji tek nekoliko kuća, mahom vikendica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.