PRONAĐEN NOVI TRAG U SLUČAJU ĐOKIĆ: Džonići i braća Jojke HITNO DOVEDENI u tužilaštvo, moraju da urade jednu stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 13:52

PRONAĐEN NOVI TRAG U SLUČAJU ĐOKIĆ: Džonići i braća Jojke HITNO DOVEDENI u tužilaštvo, moraju da urade jednu stvar

Zločin se dogodio u noći između 26. i 27. septembra prošle godine, u ataru sela Moravca nadomak Aleksinca.

U Više tužilaštvo u Nišu jutros su iz pritvora dovedeni Goran Džonić, kao i njegovi sinovi Milan i Stefan, ali i braća Milošević (braća Jojke).

Oni bi, kako se nezvanično saznaje, trebalo da daju svoje potpise, kako bi se uporedili sa rukopisom, koji se nalazi na papirima nađenim u vreći sa parama, otetih od ubijenog Đokića.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />To se radi u sklopu grafološkog veštačenja.

Kako se saznaje, tužilaštvo je verovatno pokušavalo da otkrije čiji je rukopis na jednoj vreći s parama.

- Sve dovedene su terali da napišu neka slova kao na primer c,h,đ što znači da tužilaštvo ima neki specifični pisani trag pa pokušavaju da vide ko je to pisao - rečeno je u Palati pravde.

Mladen Magdalenić, advokat braće Jojke, kaže da misli da je kraj istrage blizu i da se očekuju još jedno do dva veštačenja kada će se doneti konačna odluka o daljem postupku.

Podsetimo, Goran Džonić, vatrogasac u penziji, glavni je osumnjičeni za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije.

On je kao svoje saučesnike označio svoje sinovove Milana i Stefana Džonića, kao i braću Aleksandra i Kostadina Milošević, zvanim braća Jojke.

Porodica Đokić je prvo oteta, zatim brutalno ubijena, a potom spaljena.

Za počiniocima se tragalo danima, ali je u oktobru uhapšen prvo Goran Džonić, a potom i četvorica muškaraca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.