PRONAĐEN LEŠ ŽENE U FRIŽIDERU Ruke bile podignute kao da guraju vrata, a noge savijene ispred grudi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐEN LEŠ ŽENE U FRIŽIDERU Ruke bile podignute kao da guraju vrata, a noge savijene ispred grudi! (VIDEO)

Telo Heder Lejsi, 35-godišnje žene iz Floride koja je nestala pre šest godina nađeno je u zamrzivaču u jednom skladištu u gradu Margate u Floridi, javlja NBC.

Njeno telo još u martu pronašla je Lilian Argeta koja je otvorila zamrzivač.

- Pomislila sam da je veštica. Ili lutka. Mislila sam da to ne može biti čovek - rekla je Argeta za Sun- Sentinel.

- Počela sam da vrištim. Nikada nisam videla nešto tako - dodala je.

Argeta vodi jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlagalište metala. Zamrzivač je na njeno odlagalište stigao nakon smrti Džonatana Eskarzage, čoveka u čijem se apartmanu u Holivudu do februara nalazio. Na njenom odlagalištu je završio nakon što je njegov stan ispražnjen.

Još se ne zna kakvu je ulogu preminuli Escarzaga odigrao u nestanku Heder Lejsi inače majke dvoje dece. Ona je nestala u jesen 2013. godine. Njen otac Randel Lejsi prijavio je nestanak u decembru 2013. godine. Policajcima je rekao da je živjela na ulici i da je imala bipolarni poremećaj.

Ovaj slučaj prilično podseća na slučaj nestale Jasmine Dominić iz sela Palovec na severu Hrvatske, a o čemu su pisali brojni svetski mediji. Ona je nestala u leto 2000. godine, ali je nestanak prijavljen nakon nekoliko godina.

Njeno telo pronađeno je u februaru ove godine u zamrzivaču koji je sve vreme bio u porodičnoj kući. Za ubistvo je osumnjičena njena sestra Smiljana Srnec kojoj je baš juče produžen istražni zatvor za još mesec dana.

NAJBIZARNIJI ZAKONI: U Izraelu ne smete da čačkate nos nedeljom, a u Kini je ZABRANJENO da spasite osobu koja se DAVI! Evo i zbog čega (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HOLIVUDSKA POLICIJA ZBUNJENA Potpuno je nestala pre šest godina, niko nije znao gde je, a onda su u zamrzivaču zatekli JEZIVE PRIZORE

Izvor: Blic, 17.Maj.2019, 12:30

Policija južne Floride našla se pred neobičnim slučajem, nakon što ih je vlasnica jednog skladišta pozvala kad je otkrila telo u zamrzivaču u martu. Forenzički istražitelji su kasnije utvrdili da telo pripada 30-godišnjoj Heder En Lejsi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.