PROLAZIM KROZ PAKAO Potresne reči žene Radovana osumnjičenog za ubistvo Milovana kod Osečine

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 21:57

"PROLAZIM KROZ PAKAO" Potresne reči žene Radovana osumnjičenog za ubistvo Milovana kod Osečine

Motiv se još istražuje

Trenutno nisam u stanju da govorim o onome što se dešavalo. Ne mogu da dajem nikakve izjave jer, već godinu dana prolazim kroz pravi pakao! I sada je došlo do kulminacije. Morate me razumeti!

Ovo je, drhtavim glasom, gotovo šapatom, u izjavi za, kazala juče Vesna S., supruga Radovana S. (55) iz Novog Sada, osumnjičenog da je u nedelju hicima iz pištolja usmrtio Milovana M. (52) iz sela Gunjci kod Osečine, u njegovoj porodičnoj kući.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Šta je navelo Radovana da automobilom prevali put od Novog Sada do ovog podgorskog sela i da posle svađe u Milovana ispali dva hica, utvrdiće se istragom koja se vodi pred Višim tužilaštvom u Valjevu.

U ovom Tužilaštvu bi, kako je najavljeno, danas trebalo da budu saslušane Milovana supruga, ćerka i majka, a naredne nedelje, kako saznajemo, i drugi svedoci među kojima i Vesna S.

Prema nezvaničnim saznanjima, ženu osumnjičenog Novosađanina, kojom je Milovan, kako se sada može čuti, bio opsednut, proganjao je i uznemiravao raznim porukama. Kako se sumnja, bilo je čak i poruka pretećeg sadržaja upućenih njoj, ali i članovima njene porodice. Da li je pretnji stvarno bilo i u kakvom su odnosu bili Milovan i Vesna, utvrdiće se veštačenjem mobilnih telefona i kompjutera ubijenog, osumnjičenog i njegove supruge.

Dok se o motivu ubistva, zasad u javnosti spekuliše i nagađa, izvesno je da je Radovan S. u nedelju seo u svoj "nisan" i uputio se u selo Gunjaci. Tamo je stigao u prepodnevnim satima, zaustavio se ispred Milovanove kuće, gde je zatekao njegovu suprugu. Na pitanje gde joj je muž, žena ga je, ne sluteći zlo, odvela u prostoriju u prizemlju.

U susretu dvojice muškaraca je, navodno usledila žučna rasprava, čuli su se povišeni glasovi, a onda su odjeknula dva pucnja. Supruga je Milovana mrtvog zatekla u lokvi krvi, a osumnjičeni je kolima otišao odatle, ali je ubrzo uhapšen u centru Osečine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.