PRODAVAC s novobeogradskog buvljaka NEGIRA polno UZNEMIRAVANJE: Smešta mi konkurencija

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODAVAC s novobeogradskog buvljaka NEGIRA polno UZNEMIRAVANJE: "Smešta mi konkurencija"

Neverovanta odbrana!

M.L.(68) negirao je danas na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu da je polno uznemiravao maloletnika M.K. dok je probao stvari pored njegove tezge u Otvorenom tržnom centru na Novom Beogradu.

Osumnjičeni je u svojoj odbrani tvrdio da mu sve to namešta konkurencija s druge tezge, pošto drži bolju robu nego što je njihova.

M.K. se u ovom slučaju tereti za krivično delo polno uznemiranje, a zbog dva ista krivična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počinjena prošle godine, protiv njega se već vodi postupak.

Nakon saslušanja tužilaštvo je podnelo predlog sudu da mu se odredi pritvor, jer tuzilastvo smatra da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković.

O predlogu za pritvor do kraja dana treba da odluči sud, koji je u prethodna dva slučaja odbio predlog tužilaštva da mu odredi pritvor, pa je M.L. bio pušten na slobodu.

U ovom slučaju M.L. se sumnjiči da je u improvizovanoj kabini za probanje stvari više puta uhvatio za polni organ i poljubio u usta maloletnog M.K.

Protiv njega se vodi krivični postupak zbog sumnje da je 20. juna 2018. izvršio ovo delo na štetu maloletnog M.P, a 16. avgusta 2018. na štetu 24- godišnje U.M.

BONUS VIDEO: JEZIVO! Eksperiment je pokazao da 15 od 17 dece odlazi sa potpunim neznancem, a ovo su načini na koje KIDNAPERI MAME DECU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.