PROCURIO STRAVIČAN SNIMAK – Sin Kasima Zorniča pokušao ubistvo, dečko u invalidskom stanju!

Izvor: SandzakPress.net, 01.Nov.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURIO STRAVIČAN SNIMAK – Sin Kasima Zorniča pokušao ubistvo, dečko u invalidskom stanju!

Iz osnovnog tužilaštva u Novom Pazaru procureo snimak pokušaja ubistva Imrana Zoranića, sina Kasima Zoranića. U tuči koja se dogodila prije izvjesnog perioda, Imran Zoranić je teško ranio nožem, u prijedjelu kičme, A.B.  Slučaj je zataškan u policiji, bolnici i tužilaštvu, do trenutka dok dokaz nije procurio iz tužilaštva. Povrijeđeni A.B. je u invalidskom stanju, sa trajno oštećenom kičmom i bubrezima i nalazi se na liječenju u inostranstvu. Porodica je pod prijetnjama prisiljena >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << da ćuti. Snimak je ekskluzivno emitiran na TV Happy.   SPP: Ko je i zašto zataškao ubistvo u pokušaju? Stranka pravde i pomirenja uputila je danas zahtjev ministru pravde Neli Kuburović, ministru policije Nebojši Stefanoviću, republičkom javnom tužiocu Zagorki Dolovac i tužiocu za organizirani kriminal Mladenu Nenadiću kojim od njih traži informacije o događaju koji se desio februara 2016. godine u poslije ponoćnim satima u Ulici Avnoja ispred ulaza H u Novoj lučnoj zgradi u Novome Pazaru kada je od strane Imrana Zoranića sina Kasima Zoranića, funkcionera stranke Socijaldemokratska partija Srbije i bliskog saradnika Rasima Ljajića, i još jednog lica izvršeno krivično djelo ubistvo u pokušaju nad A.B. iz Novog Pazara. Cijeli događaj usnimljen je i video zapis se nalazi u rukama policije i tužilaštva u Novom Pazaru radi vođenja krivičnog postupka protiv okrivljenog Imrana Zoranića i još jednog lica. Na snimku se jasno vidi izvršilac teškog krivičnog djela ubistva u pokušaju Imran Zoranić koji ogromnim nožem ubada oštećenog više puta u predjelu grudnog koša, leđa i bubrega. Međutim, u postupku istrage, ovaj dokaz je sakriven, slučaj je  zataškan i do danas nije dobio sudski epilog zbog sprege politike, kriminala, policije i tužilaštva u Novom Pazaru. Oštećeni je poslije zbrinjavanja u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, zbog životne ugroženosti, hitno transportovan u Klinički centar u Beogradu i, nakon duge i teške borbe ljekara, preživio je, ali sa trajnim posljedicama. S obzirom da je ovaj slučaj prikriven zahvaljujući sprezi spomenutih političara sa pozicije lokalnih i republičkih vlasti Rasima Ljajića, Kasima Zoranića i drugih, dijelova Višeg javnog tužilaštva u Novome Pazaru i Policijske uprave Novi Pazar, Stranka pravde i pomirenja od ministara Kuburović i Stefanovića, kao i republičkog javnog tužioca Dolovac i tužioca za organizirani kriminal Nenadića, traži hitno rasvjetljavanje ovog slučaja i informaciju zbog čega je i po čijem nalogu ovo teško krivično djelo zataškano.   Dr. Zukorlić – Stravično je da je pokušaj ubistva zataškan, uprkos jasnim dokazima!  

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Dr. Zukorlić – Stravično je da je pokušaj ubistva zataškan, uprkos jasnim dokazima!

Izvor: SandzakPress.net, 01.Nov.2018

Lider Stranke pravde i pomirenja dr. Muamer Zukorlić bio je gost jutarnjeg programa Happy televizije. Tema emisija bila je sprega kriminala i politike u Novom Pazaru.  Ovom prilikom prikazan je snimak ubistva u pokušaju na kojem je gotovo na smrt nožem iznabadan i pretučen momak u Novom Pazaru koji...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.