PROCURIO SNIMAK IZ EMIRATA! Vrisci ODUŠEVLJENJA! Pogledajte SLAVLJE srpske delegacije nakon objave rezultata u INTERPOLU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURIO SNIMAK IZ EMIRATA! Vrisci ODUŠEVLJENJA! Pogledajte SLAVLJE srpske delegacije nakon objave rezultata u INTERPOLU! (VIDEO)

Srpska delegacija, na čelu sa ministrom Nebojšom Stefanovićom, proslavila je pobedu Srbije u Dubaiju.

Naime, na današnjem glasanju na Generalnoj skupštini Interpola doneta je odluka da Kosovo ne bude član te međunarodne organizacije, što je izazvalo oduševljenje srpske delegacije.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Odnos glasova za prijem 193. članice Interpola bio je 68 prema 51 protiv Kosova, a Zapad je u većini podržao takozvano Kosovo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Odluka Interpola da lažna država Kosovo ne bude član te međunarodne organizacije predstavlja veliku pobedu i uspeh Srbije - više o tome možete pročitati OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.