PRIZOR OD KOG ZASTAJE DAH: Super Galeb TUTNJI IZNAD GLAVE, Nora pogađa DIREKTNO U METU - NIKINCI SE TRESU (FOTO VEST)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZOR OD KOG ZASTAJE DAH: Super Galeb TUTNJI IZNAD GLAVE, Nora pogađa DIREKTNO U METU - NIKINCI SE TRESU (FOTO VEST)

Drugog dana međunarodnog sajma naoružanja i vojne opreme "Partner 2019" za visoke zvanice organizovano je bojevo gađanje na poligonu u Nikincima, na kome je prikazan veliki broj novog naoružanja.

Prikaz najboljeg oružja koje Srbija ima je impresivan prizor, a mi smo bili na licu mesta da vam prenesemo utiske ovog veličanstvenog događaja. Možete pogledati kako izgleda kada Galeb tutnji pravo iznad naših glava, Crna strela podiže prašinu a Nora pogađa direktno u metu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Pokrovitelj sajma je Ministarstvo odbrane Srbije, suorganizator je JP "Jugoimport SDPR", a izvršni organizator Beogradski sajam. Jugoimport – SDPR je državno preduzeće sa uspešnom višedecenijskom tradicijom u prometu naoružanja, vojne opreme i transfera tehnologije, a ovom vežbom obeležava i 70 godina od svog osnivanja.

Sajmu su prisustvovali predstavnici državnog vrha Srbije, ministar odbrane Aleksandar Vulin, domaćini iz preduzeća Jugoimport SDPR, ali i zaista veliki broj gostiju i potencijalnih kupaca sa bukvalno svih kontinenata.

Pažnju svih posmatrača privukli su moćni Lazar, Sova, Galeb G4, Miloš, kao i Nora, kruna srpske namenske industrije. Prikazano je i lično streljačko naoružanje, Crna strela, Kojot, i drugi...

I pored velike vrućine, svi su izašli zadovoljni, od učesnika koji su povlačili obarač do eminentnih gostiju. Događaj je uveličan svečanim koktelom za posetioce i novinare.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.