PRIZOR KOJI SLAMA SRCA: Vršnjaci iz škole odali počast dečaku (12) koji je tragično nastradao kod Valjeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 15:38

PRIZOR KOJI SLAMA SRCA: Vršnjaci iz škole odali počast dečaku (12) koji je tragično nastradao kod Valjeva

Nakon saznanja da je D.Ž. (12) iz sela Stanina reka kod Valjeva tragično izgubio život juče kada ga je isekla mašina za sečenje drva, meštani sela neprestano tuguju za njim.

Naime, D.Ž. se igrao oko traktora njegovog oca koji je u tom trenutku bio upaljen, a na njemu se se nalazio cepač za cepanje drva, koji je takođe bio u pogonu.

U jednom trenutku dečak je prišao traktoru kada mu je metalna spirala cepača zahvatila garderobu, navukla ga i velikom brzinom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okrenula oko mašine, a metalna cev cepača mu udarcima nanela smrtonosne povrede.

Njegovi drugari, u čast tragično nastradalom vršnjaku doneli su njegovu uramljenu sliku i postavili je u centralnom delu, u hodniku Osnovne škole "Ilija Birčanin" u mestu Stave.

Inače, ljudi koji poznaju proodicu D.Ž. kažu da je poštena i radna, da se bave poljoprivrednim poslovima i poseduju farmu pilića.

Telo dečaka je juče nakon nesreće odmah prevezeno do Urgentnog centra bolnice u Valjevu, ali je zbog težine povreda preminuo desetak minuta po prijemu.

Istraga je u toku, a telo mališana nalazi se na obdukciji.

Nažalost, nesreće zbog neadekvatnog rukovanja mašinama, kao i ovakvi incidenti kada su deca u blizini traktora, kamiona i automobila, nisu retkost.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.