PRIZNAO da je silovao i BRUTALNO UBIO BUGARSKU NOVINARKU: Njegove reči na suđenju ZAPREPASTIĆE SVE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNAO da je silovao i BRUTALNO UBIO BUGARSKU NOVINARKU: Njegove reči na suđenju ZAPREPASTIĆE SVE!

Mladić Severin Krasimirov priznao je da je ubio novinarku Viktoriju Marinovu i da se ne seća svih detalja jer je bio u alkoholisanom stanju

Osumnjičeni za silovanje i ubistvo bugarske novinarke Viktorije Marinove priznao je ubistvo, ali je rekao da nije nameravao da je ubije.

S lisicama na rukama i okružen policijom, 21-godišnji Severin Krasimirov dao je izjavu novinarima ispred sudnice gde je došao zbog saslušanja.

- Mnogo žalim. Ne mogu da verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sam uradio to - rekao je Krasimirov za ubistvo Marinove.

Njegov advokat je tražio da saslušanje bude iza zatvorenih vrata, ali je sud u gradu Ruse odbacio zahtev. Pošto se Krasimirov obratio medijima, advokat mu je prišao i rekao da ne govori.

Pre toga, Krasimirov je rekao da je 6. oktobra bio pod uticajem alkohola i droge kada je ušao u spor sa ženom koju nije poznavao. On je rekao da ju je udario u lice i bacio u žbunje, ali da se ne seća šta se desilo posle toga.

- Štagod dobio, čak i ako je doživotni zatvor, odslužiću - rekao je na pitanje kakvu kaznu zaslužuje.

Telo Marinove je pronađeno kod Dunava u gradu Ruse 6. oktobra. Istražitelji kažu da je silovana, udarena u glavu i zadavljena.

Zasad, istražitelji odbacuju navode da je 30-godišnja novinarka ubijene zbog svog rada, između ostalog istraživanja navoda o korupciji.

Krasimirov je u sredu izručen u Bugarsku iz Nemačke gde mu živi majka. Uhapšen je 9. oktobra blizu Hamburga po evropskoj poternici.

Okružni sud u Ruseu je naložio da bude u pritvoru do suđenja za ubistvo i silovanje.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.