PRIVEDENO OSAM SRBA U VUČITRNU, MEĐU NJIMA I TAMARA: Zašto su sprovedeni u stanicu? Oglasila se policija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 20:08

PRIVEDENO OSAM SRBA U VUČITRNU, MEĐU NJIMA I TAMARA: Zašto su sprovedeni u stanicu? Oglasila se policija!

Kancelarija Vlade Srbije za KiM prethodno je objavila da su pripadnici policije sa Kosova priveli danas u Vučitrnu novinarku Tamaru Grujić

Policija na Kosovu sprovela je osmoro državljana Srbije u policijsku stanicu u Vučitrnu radi verifikacije, a nakon toga ih pustila na slobodu, izjavio je danas portparol policija sa Kosova za region južnog dela Kosovske Mitrovice Avni Zahiti.

, koja u južnoj srpskoj pokrajini realizuje epizode za emisiju "S Tamarom u akciji", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a da je ona, posle nekoliko sati, puštena na slobodu.

Zahiti rekao je da je policija u Vučitrnu danas u podne na gradskoj tvrđavi naišla na nekoliko osoba koje su fotografisale Gradski dvorac.

On je naglasio da je odlukom tužioca obavljen je razgovor sa grupom srpskih državljana.

- Za potrebe verifikacije, osmoro državljana RS Srbije sprovedeno je u Policijsku stanicu. U vezi s postupcima, obavešten je tužilac i nakon potrebne provere osobe su puštene - naveo je Zahiti.

Grujićeva je rekla da je nju i njenu ekipu greškom privela policija sa Kosova i istakla da je sada sve u redu i da mogu da nastave sa snimanjem emisije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.