PRIJAVA I ZA MALOLETNICU Pokušao da ubije čoveka u Drami, u begu maltretirao taksistu i završio u RUKAMA POLICIJE

Izvor: Blic, 17.Jul.2017, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIJAVA I ZA MALOLETNICU Pokušao da ubije čoveka u "Drami", u begu maltretirao taksistu i završio u RUKAMA POLICIJE

Pripadnici Policijske uprave u Vranju uhapsili su u saradnji sa Žadarmerijom L. S. (24), koji se sumjiiči da je u noćnom klubu “Drama” iz “krateža” teško povredio B. S. (33) iz Karadnika kod Bujanovca.

Uhapšeni L. S. tereti se da je počinio krivična dela teškog ubistva u pokušaju, razbojništva i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i stavljanja u promet oružja i eksplozivnih materija. U saopštenju Policijske uprave navodi se da je L. S. 16. jula >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz krateža koji ie nelegalno posedovao ispalio hitac u muškarca, koji je zadobio teške povrede.

U policijskoj akciji uhapšen je i Ž. Đ. zbog neprijavljivanja krivičnog dela i učinioca i pružanja pomoći L. S. Posle pucnjave u diskoteci “Drama” L. S. i Ž. Đ. pobegli su taksijem. U toku vožnje L. S. je od vozača taksija uz pretnju puškom oduzeo 6.000 dinara i ličnu kartu.

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a potom će biti privedeni na saslužanje Višem javnom tužilaštvu. Protiv maloletnice koja nije prijavila krivično delo i aktera biće podneta krivična prijava.

Teško povređeni mladić, koji se nalazi na ortopedskom odeljenjju niškog Kliničkog centra, jer mu je polomljena podlaktica, trebalo bi da bude operisan. Njegovo zdravstveno stanje, za sada je stabilno.

Motiv pokušaja ubistva još nije poznat, ali se pretpostavlja da je reč o osveti zbog ranijih neraščišćenih računa dvojice mladića iz vranjskog podzemlja. Teško ranjeni mladić iz okoline Bujanovca stari je znanac policije i vranjskog pravosuđa.

Osuđivan je i osumjičen da je 2.jula 2012. godine sa poznanikom podmetuo požar u diskoteci “Paladijum”, u kojem je do temelja izgorela zgrada Pozorišta “Bora Stanković”. Upravo u prostoru “Paladijuma” nedavno je otvoren noćni klub “Drama”, u kome se ovaj incident i dogodio.

Napadač je sa još dve maloletne osobe uspeo da pored radnika obezbeđenja unese “kratež”. U toku pucnjave dogodila se prava drama i panika u “Drami” i prava je sreća što još neko nije povređen. Jedan od očevidaca ističe da je prava sreća što se pobesnelom napadaču zaglavio metak u skraćenoj dvocevki.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.