PRIČALO SE DA JE  BIO CECIN DEČKO PRE ARKANA - 17 DANA: Ubio ga je njegov kum i potrčko koji je imao samo 15 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 17:19

PRIČALO SE DA JE BIO CECIN DEČKO PRE ARKANA - 17 DANA: Ubio ga je njegov kum i potrčko koji je imao samo 15 godina

Folkerka je u jednom intervjuu otkrila da su bili u vezi veoma kratko.

Dejan Marjanović Šaban važio je za nekrunisanog kralja zvezdarskog podzemlja, a u javnosti je poznat i kao bivši momak Svetlane Cece Ražnatović.

Kako je pevačica u jednom intervjuu navela, njih dvoje su bili zajedno samo 17 dana.

Marjanović je, kako se navodi na Fejsbuk stranici "Legende devedesetih" za sebe govorio da je mlad čovek, koji je završio građevinsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << školu i koji voli da bude u društvu lepih devojaka, kao i da vozi lep auto.

- Ne volim da se junačim, da potežem revolver. Nisam od onih koji prvo pucaju, pa posle misle šta će, kako će. Pancir ne nosim, ne treba mi, a i trudim se i trudiću se da ne izigravam živu metu. Da li sam hrabar? To nije važno, jer hrabrost nije preživeti metak u stomak, to je glupost - ispričao je Šaban malo pred svoju smrt. Imao je samo 23 godine kada je ubijen.

Dva sata pre ubistva Marjanović je dao intervju koji je ugledao svetlost dana 23 godine nakon njegove likvidacije. Tada je rekao:

- Molim te, objavi da su sve priče o mojoj navodnoj vezi sa našom najpoznatijom folkerkom čista izmišljotina i neistina. Volim jedino svoju verenicu Jelicu Matić Sindi. Ona je poznati foto-model na Zapadu i srećan sam s njom - ispričao je Šaban, kojeg je Ceca upoznala preko tada najbolje drugarice Mire Škorić. Više možete da pročitate ovde.

Dejan Marjanović Šaban ubijen je 18. oktobra 1994. godine. Njega je ubio Aleksandar Paunović poznatiji kao "Mali Paun" i to ispred ulaza u zgradu u kojoj je živeo u Bulevaru revolucije. Paunović je tada imao samo 15 godina, a sa ubijenim Šabanom bio je kum. Sedmog dana posle ubistva Paunović se predao policiji.

"Malom Paunu" se suđenje ponavljalo više puta, ali je ubijen u svom stanu kada je imao 22 godine. Ubila ga je njegova devojka Jasmina koja je tvrdila da je Paunović svakodnevno maltretirao, a na dan ubistva pretio da će je ubiti i kako je u trenutku svađe pucala iz njegovog revolvera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.