PRIČA KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Uhapšena baka (81), u torbici koju je nosila pronađen heroin

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 14:58

PRIČA KOJU NIKO NIJE OČEKIVAO: Uhapšena baka (81), u torbici koju je nosila pronađen heroin

Prilikom hapšenja, policija je kod njega pronašla 30 grama heroina i 3500 evra.

Osamdesetogodišnjoj penzionerka iz Beograda koja je uhapšena zbog sumnje da je umešana u trgovinu drogom koja se navodno, već duže vreme, odvija u njenom stanu, "pala" je sa torbicom oko vrata, u kojoj je bila određena količina heroina.

Baki nije određeno policijsko zadržavanje,zbog godina starosti, kao i bolesti. Ipak, protiv nje je podneta krivična prijava za nelegalnu proizvodnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i trgovinu narkoticima koja će ići u redovnom postupku.

Istog dana, kada je policija uhapsila baku, u njihove ruke "pao" je i njen unuk, koji je živeo sa njom u stanu i koji se tereti takođe, za proizvodnju i prodaju droge.

Unuk će u toku dana biti priveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STARICA (81) DILOVALA HEROIN Droga pronađena u torbici koju je nosila oko vrata, zadržavanje joj nije određeno ZBOG STAROSTI

Izvor: Blic, 28.Maj.2020

Penzionerka (81) iz Beograda koja je uhapšena zbog sumnje da je umešana u trgovinu drogom koja se navodno, već duže vreme, odvija u njenom stanu, "pala" je sa torbicom oko vrata, u kojoj je bila određena količina heroina!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.