PRIČA DEVOJKE NASTRADALE U LANČANOM SUDARU LOMI SRCE: Bila u autu sa PSOM, otac ga tražio među SMRSKANIM kolima

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČA DEVOJKE NASTRADALE U LANČANOM SUDARU LOMI SRCE: Bila u autu sa PSOM, otac ga tražio među SMRSKANIM kolima

Marija Čajetinac (33) iz sela Dublje kod Trstenika poginula je u lančanom udesu koji se dogodio na autoputu iz smera Beograda ka Nišu

Marija je završila Pravni fakultet u Beogradu, a nakon toga zaposlila u porodičnoj firmi koja se bavila elektro instalacijama.

- Marija je često poslovno bila u Beogradu. I putovala je stalno autom, kao i tog tragičnog jutra, kada se dogodio udes. Otac, majka i brat sa porodicom su šoku. Ne mogu da veruju da je Marije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više nema - rekao je jedan od rođaka, pošto rodbina nije bila u stanju da bilo šta kaže o velikoj tragediji koja je zadesila porodicu Čajetinac.

Kako se saznaje, Marija je u svom "folksvagen polu" putovala sa svojim ljubimcem, psom, za kojeg niko ne zna šta mu se dogodilo.

- Mnogo ga je volela, i bili su nerazdvojni. Ali, psa nema nigde. Niko ne zna šta mu se dogodilo - kaže ovaj rođak.

Svedoci užasa na auto-putu pričali su da je na mesto nesreće došao i Marijin otac i da je lutao među smrskanim automobilima nakon što je saznao da mu je ćerka preminula u stravičnom udesu i u bunilu tražio njenog psa...

Marija će biti sahranjena u četvrtak 11. oktobra na seoskom groblju u Dublju kod Trstenika.
Pogledaj vesti o: Trstenik,   Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BIO SA NJOM U KOLIMA Prijatelji pokrenuli potragu za psom nastradale Marije

Izvor: Blic, 10.Okt.2018

Prijatelji Marije Čajetinac, koja je poginula u lančanom udesu na autoputu Beograd-Niš pokrenuli su na društvenim mrežama potragu za njenim psom jer je, kako tvrde, životinja bila sa njom u kolima, ali nakon stravične nesreće nije nađena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.