PREVARA U HRVATSKOJ! Francuzi rezervisali Vilu u Hvaru, dočekalo ih GRADILIŠTE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARA U HRVATSKOJ! Francuzi rezervisali Vilu u Hvaru, dočekalo ih GRADILIŠTE!

Francuzi ne veruju šta ih je dočekalo!

Francuski turisti iznajmili su vilu na Hvaru za 6.240 evra preko Bookinga, a tamo ih je dočekalo gradilište, prenose mediji.

Francuskinja Džuli je o tome objavila video na svom tviter profilu, uz komentar: "Na vratima pustoši, nakon što smo došli na adresu koju smo dobili preko Bukinga…".

Navela je i da nikakve pomoći nije bilo ni nakon pet sati razgovora s korisničkom službom.

Džuli je, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se, s prijateljima preko Bukinga unajmila vilu na Hvaru, a kada su 18. avgusta stigli na odredište, ispostavilo se, kako kaže, da se radi o prevari.

- Vila za deset osoba koju smo platili 6.420 evra je prevara. Nakon što smo kontaktirali korisničku službu Bookinga, ponudili su nam povraćaj novaca u roku od 10 dana ili bukiranje druge vile na naš trošak. Tako smo se našli u Splitu bez smeštaja i bez rešenja za problem - napisala je ona.

Dodala je da je nemoguće da zaposleni u Bookingu nisu znali za tu prevaru jer je, tvrdi ona, već nekoliko ljudi prevareno na isti način.

Snimak iz Crne Gore za NEVERICU: Pijani mladić ušao u tuđi stan, kada se probudio nije znao šta ga je SNAŠLO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BRUKA! Francuski turisti za 6.420 evra iznajmili vilu na Hvaru, evo šta ih je dočekalo! Ni agencija ni niko drugi nije hteo da im pomogne! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Avg.2019

Francuski turisti iznajmili su vilu na Hvaru za 6.240 evra preko Bookinga, a tamo ih je dočekalo - gradilište.

Nastavak na Kurir...

FRANCUZI U ŠOKU POSLE PREVARE SA VILOM NA HVARU: Smeštaj platili više od 6.000 evra, a ostali kratkih rukava! Mislili smo da se ovako nešto dešava samo u filmovima! Bila je to gorka dobrodošlica! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Avg.2019, 09:25

Francuski turisti iznajmili su vilu na Hvaru za 6.240 evra preko Bookinga, a tamo ih je dočekalo - gradilište. Vila koju su rezervisali i platili zapravo i ne postoji, a oni su shvatili da su prevareni. I dalje su šoku ali su odlučili na nastave svoje letovanje u Hrvatskoj.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.