PRETIO DA ĆE UBITI DETE: Muškarac iz Plava uhapšen zbog porodičnog nasilja, pokušao da otme pištolj policajcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 18:46

PRETIO DA ĆE UBITI DETE: Muškarac iz Plava uhapšen zbog porodičnog nasilja, pokušao da otme pištolj policajcu

Dete i supruga sa vidnim povredama.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, policija je u Plavu uhapsila muškarca (32) iz Plava.

- Službenici Regionalnog centra bezbednosti "Sever" – Odeljenja bezbednosti Plav su lišili slobode M.G. (32) iz Plava. Policija je postupila po prijavi porodičnog nasilja u kojoj je navedeno da muškarac fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maltretira suprugu i dvoje maloletne dece. Pripadnici policije su zatekli suprugu i decu sa vidnim povredama - saopštila je policija.

Policija tvrdi da je napadač odbijao da postupi po naređenjima policijskog službenika i upućivao pretnje da će sebi i detetu starom četiri godine oduzeti živote!

Tada je muškarac fizički napao jednog službenika i pokušao da mu iz futrole izvuče pištolj.

- Osumnjičeni je savladan i lišen slobode, uz primenu sredstva prinude - saopštila je Uprava policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen Kraljevčanin, osumnjičen za nasilje u porodici

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Avg.2023

Kraljevačka policija je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu uhapsila Kraljevčanina M.B. (46) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.