PRETI MU 10 GODINA ROBIJE! Netanijahu optužnicu protiv njega okarakterisao kao pokušaj DRŽAVNOG UDARA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRETI MU 10 GODINA ROBIJE! Netanijahu optužnicu protiv njega okarakterisao kao pokušaj DRŽAVNOG UDARA!

Netanijahu uporedio sebe sa državom

Premijer Izraela Benjamin Netanijahu je ocenio odluku državnog tužioca Izraela da pokrene protiv njega optužnicu za korupciju i malverzacije kao "pokušaj državnog udara".

- To što vidimo danas je pokušaj državnog udara protiv premijera na osnovu lažnih tvrdnji - rekao je Netanijahu tokom obraćanja naciji.

On je obećao da će rukovoditi Izraelom "odgovorno i u skladu sa zakonom", nakon odluke državnog tužioca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga optuži po tri predmeta.

Državni tužilac Izraela Avihaj Mandelblit odlučio je da pokrene optužnicu protiv Netanijahua za uzimanje mita, prevaru i kršenje poverenja građana.

Ukoliko bude osuđen za primanje mita preti mu zatvorska kazna do 10 godina, a za prevaru i kršenje poverenja maksimalna kazna od tri godine zatvora.

Na obali Amerike pronađen je DŽINOVSKI ZUB: Priča koja se krije iza njega otkriva tajnu o JEZIVOM BIĆU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.