PRETI IM ZATVORSKA KAZNA! Privedeni vlasnik i osnivač kluba u koji je upala komunalna policija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 10:04

PRETI IM ZATVORSKA KAZNA! Privedeni vlasnik i osnivač kluba u koji je upala komunalna policija (FOTO)

Tužilaštvo, komunalna milicija i policija apeluju da se poštuju mere Vlade i ministarstva zdravlja

Komunalna milicija u saradnji sa Policijskom upravom za grad Beograd i PS Palilula zatekla je u jednom klubu na Tašmajdanu više od 700 gostiju.

Nakon toga su zabranili dalji rad i ispraznili objekat, a po nalogu dežurnog zamenika Prvog osnovnog javnog tužioca direktoru G. M, vlasniku L. D. i osnivaču F. A. određeno je zadržavanje zbog krivičnog dela nepostupanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Za ovo delo predviđena je novčana ili kazna zatvora do tri godine.

Oni će u roku od 48 sati biti saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, a potom će biti sprovedene dokazne radnje i doneta konačna odluka.

, koje su donete zbog pandemije, a u suprotnom reagovaće se kao što je to bilo i u ovom slučaju u jednom klubu na Tašmajdanu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni odgovorni u klubu zbog masovne noćne žurke; "Nezamislivo, bahato i drsko ponašanje"

Izvor: B92, 14.Feb.2021

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu, određeno je zadržavanje trojici odgovornih za žurku u klubu "Musk machine" na beogradskom Tašmajdanu...Na sinoćnoj žurki zatečeno je više od 700 gostiju, i pored mera zabrane rada ugostiteljskih objekata posle 20 časova i masovnih okupljanja...Zadržavanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.