PRESUDA MIKIJU ĐURIČIĆU: Evo koliku kaznu je dobio

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESUDA MIKIJU ĐURIČIĆU: Evo koliku kaznu je dobio

Miki je u sredu u zoru opalio nekoliko šamara Suzani Perović sa kojom je u tom momentu bio u vezi, da bi potom štakom nekoliko puta po telu udario bivšu devojku Nadeždu Biljić Miroslavu Mikiju Đuričiću (42) pretilo je 5 godina zatvora, zbog fizičkog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić, ali je uspeo da se nagodi sa sudom koji mu je znatno ublažio kaznu.- Miki je zaključio sporazum sa sudom na jednu godinu kućnog zatvora i zabranu prilaska žrtvama. Sud >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je upravo potvrdio sporazum - tvrdi izvor, a prenosi Telegraf.rs.Podsetimo, Miki je u sredu u zoru opalio nekoliko šamara Suzani Perović sa kojom je u tom momentu bio u vezi, da bi potom štakom nekoliko puta po telu udario bivšu devojku Nadeždu Biljić.PROČITAJTE I: ZAKUVALO SE IZMEĐU MIKIJEVIH ŽRTVI: Suzana branila Mikija, Nadežda zamalo nasrnula na nju, obezbeđenje odmah reagovalo (VIDEO)Miki je nakon skandaloznog incidenta diskvalifikovan, a u sredu malo posle podneva policija ga je sprovela u sud u Rumi. Nakon saslušanja određen mu je pritvor do 30 dana, a sada je doneta i presuda.Pogledajte kako je Miki udarao Suzanu i Nadeždu:

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigla presuda: Evo koliko će Miki Đuričić robijati!

Izvor: Press, 14.Jun.2019

Miki Đuričić uspeo je da sklopi dogovor sa sudom, piše portal Republika.rs. . Foto:puls. - Miki je zaključio sporazum sa sudom na jednu godinu kućnog zatvora i zabranu prilaska...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.