PRESEO MU ODMOR, UHVAĆEN U HOSTELU: Policija pronašla Srbina koji je pobegao iz zatvora u Hrvatskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''PRESEO MU ODMOR'', UHVAĆEN U HOSTELU: Policija pronašla Srbina koji je pobegao iz zatvora u Hrvatskoj

Ivan Đorđević, Srbin koji je uspeo da pobegne iz zatvora u Hrvatskoj, uhapšen je večeras u Zagrebu.

Prema nezvaničnim informacijama, on se krio u jednom hostelu.

Podsetimo, državljanin Srbije je u nedelju pobegao pravosudnim policajcima u Vinogradskoj bolnici, gde je završio iz Remetinca nakon što im je rekao da je nešto progutao. Kako im nalaže procedura, odvezli su ga u bolnicu Sestara milosrdnica u Vinogradsku ulicu na pregled.

Tamo ga je pregledao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lekar i pritvorenik je tražio da ode u toalet. Kako ga dugo nije bilo, pravosudni policajci su shvatili da im je pobegao. Zatvorenika iz Srbije čuvala su dvojica mladih policajaca.

Nakon gotovo dvodnevne potrage, odbegli Đorđević pronađen je u ponedeljak nešto posle 21 sat u jednom hostelu na području Zagreba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen Srbin koji je POBEGAO iz zatvora u Hrvatskoj

Izvor: Blic, 20.Jan.2020

Zatvorenik srpske nacionalnosti koji je u nedelju pobegao iz zatvora u Hrvatskoj, uhapšen je večeras oko 20:50 sati u zagrebačkom naselju Volovčica. Njega je policija pronašla u Borongajskoj ulici u Zagrebu gde je i uhapšen, i prebačen u Zatvor u ovom gradu, saopštila je zagrebačka policija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.