PREOKRET! Darko Lazić NIJE UPUCAN! Sačuvao ga Bog, oba metka ga promašila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2018, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREOKRET! Darko Lazić NIJE UPUCAN! Sačuvao ga Bog, oba metka ga promašila!

Pevač poprskan i suzavcem

Pevač Darko Lazić pretučen je večeras oko 22.40 časova u naselju Umčari kod Beograda, kada su ga, zasad nepoznati napadači sačekali, pucali iz vatrenog oružja, a zatim pretukli.

Darko Lazić nije ranjen, već su ga oba metka promašila!

Lazić je u Umčare došao na privatno slavlje, gde je trebao da peva. Međutim, Lazića i njegovog vozača je presreo automobil "audi A4" tamne boje karavan, u kome se nalazilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 4-5 lica koja su bila naoružana.

Napadači su ga poprskali sprej-suzavcem, a zatim ga fizički napali. Tukli su ga po telu i glavi rukama i nogama, a njegov vozač je zadobio udarac pištoljem u glavu. Kada su ih oborili na zemlju, išitirali su ih, a zatim se velikom brzinom udaljili sa mesta napada.

Andreana Čekić potvrdila je da pevač nije pogođen mecima.

Oko 22.45 časova Lazić je prijavo da ga je u naselju Umčari, u Ulici 27. marta 15 presreo automobil "audi A4" tamne boje karavan, u kome se nalazilo 4-5 lica koja su bila naoružana.

Jedna osoba usmerila je navodno pištolj u pravcu M.V, koji je odgurnuo oružje, koje je prema Lazićevoj izjavi, ispalilo dva metka.

Policija je obavila uviđaj, posle kog će biti poznati detalji ovog incidenta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.