PREMOVIĆI IZ KRALJEVA U BRAKU SU SKORO 60 GODINA: I danas su zaljubljeni, a Raco otkriva čime je osvojio svoju Nadu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2019, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMOVIĆI IZ KRALJEVA U BRAKU SU SKORO 60 GODINA: I danas su zaljubljeni, a Raco otkriva čime je osvojio svoju Nadu (FOTO)

Ljubav, vino i poštovanje.

Za bračni par Premović iz Kraljeva, ljubav je samo ona koja traje. A njihova traje 60 godina. U tome im je pomogla poezija.

Ljubav, vino, poštovanje. I tako gotovo šest decenija. A sve je počelo stihovima Jesenjina. Raco Premović kaže da je recitovao stih po stih dok nije osvojio Nadino srce.

- Recituje stihove i danas, naročito kada nešto zaboravi, kada ode da me posluša, zaboravi i ja se ljutim, a on odmah stihove Jesenjina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - sa osmehom se poverava gospođa Premović.

Raco, nastavnik fizičkog i Nada, medicinska sestra u penziji, nedavno su proslavili 58 godina braka. Kažu da su i dalje zaljubljeni jedno u drugo.

- Ljubav i kada naše lice se smežura i tada je lepo. Ona je lepa za mene našminkana ili nenašminkana, ne gledati samo mladost, nego i starost - savetuje Raco Premović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.