PREMINULA MARINA ŠABAN NA KUĆNOM PRAGU: Ostavila je četvoro dece za sobom, porodica i policija uputili apel!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 08:07

PREMINULA MARINA ŠABAN NA KUĆNOM PRAGU: Ostavila je četvoro dece za sobom, porodica i policija uputili apel!

Majka četvoro dece umrla je na svom kućnom pragu, a njena porodica joj je odala počast dok policija traži njenog ubicu.

Marina Šaban (41) je izbodena smrt u petak na ulazu u svoj dom u Bordesli Grinu u Velikoj Britaniji. Na žalost, lekari nisu uspeli da joj spasu život i njena smrt je konstatovana na licu mesta.

Marinina ožalošćena majka danas je odala počast svojoj ćerki i pozvala sve koji imaju informaciju o tragičnom događaju da se jave.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Ljubazna, brižna i posvećena majka sa fantastičnom ličnošću i pravom željom za životom, tragično nam je oduzeta pre vremena. Iza sebe je ostavila četvoro dece i ogromnu porodicu koja ju je volela, divila joj se i brinula o njoj. Cela porodica je apsolutno uništena njenom smrću - rekla je, a njene reči prenosi "Miror".

Sudsko-medicinska obdukcija je obavljena u ponedeljak kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Policija pregleda nadzorne kamere i razgovara sa svedocima, ali nastavlja da apeluje da se bilo koji svedok koji je primetio bilo šta sumnjivo u toj oblasti.

- Ovo je zaista tragičan incident i moje srce je sa Marininom porodicom. Znamo da će ovo biti veliki šok za komšije i lokalnu zajednicu. Postoji povećanje prisustva policije u ovoj oblasti kako bi se pružila sigurnost ljudima koji su zabrinuti. Znamo da je ovo prometno područje i apelujemo na sve koji imaju snimke sigurnosnih kamera - kazao inspektor Harjit Ubhi, iz policije Vest Midlendsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.