PREMIJERKA ODALA POČAST ŽRTVAMA HOLOKAUSTA: Brnabić razgovarala sa izraelskim ministrom Ohanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 19:03

PREMIJERKA ODALA POČAST ŽRTVAMA HOLOKAUSTA: Brnabić razgovarala sa izraelskim ministrom Ohanom

Brnabić je u razgovoru poručila da nikada ne smemo zaboraviti sve stradale

Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa Amirom Ohanom, ministrom javne bezbednosti Vlade Izraela i odala počast žrtvama Holokausta na Međunarodni dan secanja, rečeno je u kabinetu predsednice vlade.

u Aušvicu, Dahauu, Jasenovcu i drugim logorima, kao i da to mora da bude večita opomena da se takvi bezumni zločini nikada ne bi ponovili.

Takođe, Brnabić i Ohan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmenili su iskustva u borbi protiv korona virusa, a premijerka je čestitala Izraelu na odličnim rezultatima koje ta zemlja postiže u vakcinaciji stanovništva.

Ona se zahvalila na pomoći koje je Izrael pružio tog procesa u Srbiji i prenela pozdrave premijeru Izraela Benjaminu Netanjauhu.

Izraelski ministar se zahvalio na pozdravu i poželeo svim građanima Srbije mnogo uspeha u borbi protiv korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.