PREKO NOĆI POSTAO MEGA CAR: Mladić istetovirao QR kod kovid propusnice na ruci (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 19:48

PREKO NOĆI POSTAO MEGA CAR: Mladić istetovirao QR kod kovid propusnice na ruci (FOTO)

Tatu umetnički rad prolazi mu kao kovid potvrda.

Student Andrea Koloneta (22) živi u Kalabriji. U dogovoru sa svojim tatu majstorom, na ruci je istetovirao QR kod kovid potvrde i još u avgustu njegove fotografije i snimci postali su hit na društvenim mrežama.

Tetovaža se nalazi na unutrašnjem delu leve ruke. Iako su svi navikli mladića da vide s tetovažom, bili su prilično začuđeni.

Ideja da se tetovira rodila se u razgovoru s njegovim majstorom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gabrieleom Peleroneom.

A post shared by Gabriele Pellerone (@gabrielepellerone)

- To je bila jedna nesumnjivo najoriginalnija stvar koju sam učinio, volim da se ističem - kazao je mladić za list Korijere dela Kalabrija.

Mladić je inače primio dve doze vakcine, a letos su društvenim mrežama kružili snimci na kojima Andrea pokazuje da tetovaža “prolazi” kao potvrda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.