PREDSTAVA JE ZAVRŠENA: Potpuno RASKRINKANI I ZDRAVI službenici otrovani kovertama na KiM POSLATI KUĆI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSTAVA JE ZAVRŠENA: Potpuno RASKRINKANI I ZDRAVI službenici "otrovani" kovertama na KiM POSLATI KUĆI!

Bolnica zaključila da "nemaju zarazni sindrom".

Službenici takozvane Centralne izborne komisije (CIK), koji su bili hospitalizovani u Klinici za infektivne bolesti zbog navodnog trovanja izbornim materijalom iz centralne Srbije, otpušteni su iz bolnice, pošto je analizama Instituta za javno zdravstvo utvrđeno da "nemaju zarazni sindrom" i dobro se osećaju, saopšteno je iz Kliničkog centra u Prištini.

- Zdravstveno stanje, u vreme kada smo puštali pacijente bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobro. Ostali istražni organi koji su započeli sa postupcima trebalo bi da nastave da se bave time - kaže Ljindita Beriša, v. d. direktora Infektivne klinike, prenosi "Gazeta ekspres".

Dok su otvarali i verifikovali glasove koji su stizali iz Srbije u zapecaćenim kovertama, u nedelju, 13. oktobra, 20 službenika takozvane CIK se požalilo da se navodno guše, a njih 12 je smešteno u Infektivnu kliniku.

Uzorci koverata sa glasovima iz Srbije, po nalogu kosovskog tužilaštva, poslati su na ispitivanje u, kako je saopšteno, "jednu evropsku državnu laboratoriju", ali nije navedeno o kojoj zemlji je reč.

Jedna profesorka i četvorica sa KRVAVIM DOSIJEOM: Neko od njih će postati novi premijer tzv. Kosova (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.