PREDSEDNIK SDS ĆUTI: Milan Bosić se nije izjasnio o predlogu da studentski dom nosi Karadžićevo ime

Izvor: Kurir, 06.Okt.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK SDS ĆUTI: Milan Bosić se nije izjasnio o predlogu da studentski dom nosi Karadžićevo ime

Osvrćući se na nastanak Univerziteta u Istočnom Sarajevu, predsednik Dodik je istakao da je to vizinarstvo prvog predsednika Srpske koji je sa svojim saradnicima pre više od 20 godina inicirao osnivanje univerziteta

REPUBLIKA SRPSKA - Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je danas da bi novoizgrađeni studentski domovi u Palama trebalo da nose naziv “Radovan Karadžić”.

Danas su novinari u nekoliko navrata pokušali da kontaktiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << predsednika Srpske demokratske stranke, Mladena Bosića, kako bi saznali šta on misli o predlogu predsjednika Dodika, ali Bosić nije odgovarao na pozive.

Osvrćući se na nastanak Univerziteta u Istočnom Sarajevu, predsednik Rešublike Srpske Milorad Dodik je istakao da je to “vizinarstvo prvog predsednika Srpske Radovana Karadžića, koji je sa svojim saradnicima pre više od 20 godina inicirao osnivanje univerziteta”.

Podsetimo, na Palama je svečano otvoren novoizgrađeni studentski dom Univerziteta u Istočnom Sarajevu, kapaciteta 600 kreveta, koji će trajno rešiti dugogodišnji problem smještaja studenata.

(RTRS.tv)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.