PREDSEDNIK NAJAVIO ODLIČNE VESTI: Sutra se otvara velika fabrika, Smederevska Palanka zaposliće 700 ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 21:42

PREDSEDNIK NAJAVIO ODLIČNE VESTI: Sutra se otvara velika fabrika, Smederevska Palanka zaposliće 700 ljudi

Predsednik Srbije istakao da su planovi veliki, ali da je neophodno da se građani vakcinišu, kako bi isti mogli da se ostvare

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da sutra otvara korejsku kompaniju u Smederevskoj Palanci sa 700 zaposlenih što će doprineti da ljudi odatle ne idu trbuhom za kruhom u Beograd.

On je u Dnevniku RTS najavio i otvaranje fabrike u Valjevu, početak izgradnje kovid bolnice u Novom Sadu, jedne traku od Orlovače prema auto-putu "Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Veliki".

- Paketi pomoći koje je država pripremila su veliki, imajući u vidu snagu naše ekonomije. Moramo da vodimo računa o socijalnim kartama i da pomognemo najsiromašnijim, možda je nekome smešno kada damo vitamine ali to znači penzionerima. Srbija je obezbedila ogromne pakete pomoći, a nije ostavila dug koji će da sutra vraćaju naša deca - naglasio je Vučić.

Kaže i da ljudima u Zrenjaninu mora da se obezbedi čista voda kao i da se rešavaju drugi problemi vezani za čist vazduh, izgradnju kanalizacija, ali da bi sve to moglo da se uradi moramo da se vakcinišemo, da budemo zdravi i da radimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.