PREDSEDNIK BOLIVIJE U ULOZI VATROGASCA: Pomagao u gašenju požara, pa mu se OBILO O GLAVU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDSEDNIK BOLIVIJE U ULOZI VATROGASCA: Pomagao u gašenju požara, pa mu se OBILO O GLAVU (VIDEO)

Morales je naveo da u tom području gore 342 požara, duplo više nego dan ranije.

Predsednik Bolivije Evo Morales bio je izgubljen u džungli oko sat vremena dok je pratio vatrogasce koji se bore sa šumskim požarima.

- Prošle noći sam imao malu avanturu. Bio sam izgubljen oko sat vremena, ali sam zahvaljujući vojnicima našao put nazad - rekao je sinoć Morales novinarima, uz smeh.

Televizija Uno je objavila kratak amaterski snimak u kom Morales u sred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << noći ponavlja "Gde ste? Gde ste?".

Predsednik države se izgubio u šumi nedaleko od sela Kavaljo Muerto, na istoku zemlje.

Predsednik Bolivije je takođe priskočio vatrogascima u pomoć kako bi se što efikasnije izborili sa vatrenom stihijom. O tome svedoče i brojni snimci koji su osvanuli prethodnih dana.

Vatra je od maja uništila 1,2 miliona hektara šume u Boliviji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.