PREDIVNO: Sova ne može da prestane grliti čoveka koji joj je spasio život (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDIVNO: Sova ne može da prestane grliti čoveka koji joj je spasio život (VIDEO)

Priča o Gigi

Velika sova je spasena nakon, kako se pretpostavlja, udara automobila.

Zatečena je u jako teškom stanju, bila je puna parazita i imala je nešto slično ljudskoj upali pluća. Doživela je jaku traumu.

Osnivačica centra Missy Dubuisson je izjavila da je ova sova u jako kritičnom stanju te da do sada još nisu imali ovako težak slučaj.

Da nije bilo predsednika centra, Douglasa Pojekyja, pitanje je da li bi Gigi, kako su nazvali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sovu preživela. On se brinuo o njoj 24 sata, a sova kao da je znala da će joj on pomoći i spasiti je.

Kad je Gigino stanje bilo stabilno, Pojeky je otišao iz centra na par dana, a kad se vratio nije mogao da veruje šta se događa.

Gigi je osetila da je njen spasitelj došao i požurila je k njemu, raširila svoja krila i naslonila glavu na njega u znak zahvalnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.