PRE 24 GODINE JE POBEGAO IZ ZATVORA, A SADA JE UHVAĆEN: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo šestoročlane porodice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRE 24 GODINE JE POBEGAO IZ ZATVORA, A SADA JE UHVAĆEN: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo šestoročlane porodice!

Zoran Pantić koji se tereti šestoročlane porodice Isić iz Teslića, a koji je pre 24 godine pobegao iz zatvora u Bijeljini, uhapšen je u Švajcarskoj.

Ekstradicija u zatvor u Bijeljini je u toku, izjavila je za medije Mirna Miljanović, načelnik Odeljenja za odnose s javnošću MUP Republike Srpske.

- Pripadnici Uprave kriminalističke policije su, posle nekoliko godina intenzivnog rada, locirali traženo lice u Švajcarskoj, gdje je sklopio brak s njihovom državljankom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pri čemu je preuzeo njeno prezime i podnio zahtev za prijem u državljanstvo. Lice je preuzelo identitet svog brata, odnosno posedovao je lične dokumente na njegovo ime - Dalibor Pantić. Oženio se pod tim imenom i predstavljao kao državljanin Srbije - istakla je Miljanović.

Prema njenim rečima, na osnovu informacija pripadnika Uprave kriminalističke policije Republike Srpske o mestu i tačnoj adresi stanovanja traženog, nadležni organi Švajcarske su uhapsili begunca i u toku je njegova ekstradicija.

Zoran Pantić je 1993. godine osuđen na 12 godina i 10 meseci za ubistvo šesteročlane porodice Isić. On je iz zatvora pobegao u Bijeljini 22. oktobra 1995. godine i otad je bio nedostupan organima Republike Srpske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.