POVUKLA SE IZ JAVNOSTI ZBOG MAJCINSTVA EVO KAKO SADA IZGLEDA SLAVICA CUKTERAS

Izvor: medio.rs, 14.Maj.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVUKLA SE IZ JAVNOSTI ZBOG MAJCINSTVA EVO KAKO SADA IZGLEDA SLAVICA CUKTERAS

Pevačica Slavica Ćukteraš uživa u svojoj porodici daleko od scene i kamera, ali nađe vremena i za prijatelje.

U svetu postoji jedno carstvo. U njemu caruje drugarstvo" - najbolji je opis najnovije fotografije koju je nekada mega popularna zvezda "Granda" okačila na svoj Instagram nalog. Naime, Slavica danas uživa na jednoj privatnoj proslavi u društvu koleginice, koja se kao i ona proslavila zahvaljujući muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", Milice Todorović. Ovo druženje >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << nije želela da ostane nezabeleženo, te su pevačice napravile selfi za društvene mreže.

Obožavaoci su poručili Ćukterašovoj da izgleda nikad lepše, a mi to potvrđujemo. Očigledno je majčinstvo prolepšalo mladu pevačicu, koja još uvek ne razmišlja o povratku na muzičku scenu. Dane provodi u Novom Sadu kraj ćerke Viktorije, koju je donela na svet u oktobru prošle godine, i kraj supruga Vlade Avramova, slavnog golmana.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.